søndag 26. juni 2011

CLUB PENGUIN SKYLDER OSS NOE

HEI PANDAER

FOR EN GOOOOOOOOOOOD STUND SIDEN SÅ JEG I PAPIRENE MINE. DET ER GANSKE LENGE SIDEN MEN NJEG SÅ NOE. CLUB PENGUIN SKYLDER OSS PANDAMYNTER.

DERE SKJØNNER AT PANDAMYNTENE VÅRE KOMMER FRA CLUB PENGUIN. DE HAR VELDIG MYE. DE BRUKER OGSÅ NOEN SLAGS MYNTER.  MEN VI BYTTER BORT DIAMANTER FRA OSS TIL CLUB PENGUIN FOR PENGER. VI HAR MASSE DIAMANTER SOM VI FINNER I SMÅ HULL SOM GJEMMER SEG I VUKANEN. DET ER VIKTIG OG VÆRE FORSIKTIG NÅR VI BORER HULL I VULKANEN. NOEN GANGER HAR DET TIL OG MED SKJEDD AT DET HAR RENT LAVA UT AV DE SMÅ HULLENE.

MEN SÅ GA VI DEM DIAMANTER. MEN DE GA OSS IKKE NOE TIL BAKE. DE SKYLDER OSS NI MILLIONER PANDAMYNTER. NOE SOM NESTEN VIL SI AT JEG HAR ANSVARE.
DET HAR GÅTT EN GOD STUND OG VI FIKK INGENTING. VI HAR SNAKKET MED DEM. MEN DE SIER BARE AT DE SNART SKAL BETALE. DEFOR MÅ VI SETTE DETTE PÅ PLASS I EN DOMMSTOL. OG FÅ TAK I EN MEGLER. VI HOLDER PÅ. ER
 IKKE DETTE INTERESSANT SØNN?

GLORY  GLORY MANUNITED! GLOOORY GLOOORYY MANUNITED...

SØØNN!


Å! UNSKYLD. HE HE.  HVA ER DET.

GRRRRR! BARE GLEM DET!


MEN PANDAER DA VET DERE DET.

OVER OG UT

SUPEMATHIAS UÆÆÆÆÆÆÆ! ÅJA. OG CHALI HE HE

4 kommentarer:

  1. hei supermathias!! flofylove er på logget i dag kl.11.00 å flofylove er ikke på logget på tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag hun er bare på logget i dag mandag så du bude være på panfu.

    hilsen regine13

    SvarSlett
  2. Jippi jeg kan skrive kommentarer igjen

    SvarSlett
  3. hei supermathias!! vet du hva!!
    flofy123 liker hadhad rocky og toppcatt!!

    hilsen regine13

    SvarSlett
  4. det var faktisk artig på panfu i dag.
    det artigste på panfu i dag var at flofylove og iloveyou2 snakket i lagg jeg vet ikke hva de snakket om men det var artig at de snakket i lagg for en gangs skyld. men ikke frekt ment men iloveyou2 er mere romantisk en supermathias og chali.

    hilsen regine13

    SvarSlett

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å KOMMENTERE PÅ BLOGGEN VÅR. VI VIL FJERNE KOMMENTARER SOM INNEHOLDER STYGT SPRÅK.