mandag 13. juni 2011

SISTE FRITT OG STEMME ER...

HEI PANDAER

DERE SKAL BARE VITE AT SISTE FRIST OG STEMME I DAG ER FØR KLOKKA FIRE. KLOKKA FIRE ER STEMMINGA OVER. SÅ DET ER INGEN VITS OG STEMME DET.


OVER OG UT

SUPERMATHIAS

11 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. KAN MAN STEMME MANGE GANGER?

    VEL ISOFAL SKAL JEG STEMME MANGE GANGER.




    HILSEN HENL

    SvarSlett
  4. supermathias du bude huske la aldri flofylove være alene på panfu!! å jeg mener det aldri la flofylove være alene på panfu!!

    regine13

    SvarSlett
  5. stakars flofylove noen flørter med flofylove fortsat. å det er artig å se når han flørter med flofylove så hvis du ser noen som flørter med flofylove så ikke få han til å stoppe for det er artig når han flørter med flofylove å jeg sier ikke hva han heter.

    hilsen regine13

    SvarSlett
  6. GRRRRRRRRRR. JEG HØRER IKKE PÅ NOE DET DU SA.

    SvarSlett
  7. regine13 har faktisk rett. men ikke bli sint supermathias. alle vet at han flørter med meg tilome regine13 vet at han flørter mye med meg å regine13 han flørter ikke bare litt med meg han flørter med meg hele tiden. å i dag er det siste dagen jeg er på panfu før jeg blir borte fra panfu å kommer tilbake i august.

    hilsen flofylove

    SvarSlett
  8. hade supermathias!!
    nå er jeg borte til august å hvis regine13 plagger seg så er det bare å si det ifra til meg på bloggen www.panfuflofy.blogspot.com. å ha en fin sommer ferie supermathias og chali!!

    hilsen flofylove

    SvarSlett
  9. ja!!!!! flofylove er borte fra panfu å kommer ikke tilbake før det er august!! dette blir artig flofylove er borte fra panfu nå å det eneste som kan stoppe meg hvis noen komentere på bloggen. ingen kommer uanset til å komentere der hahaha!!
    vent nå litt uret ferdig flofylove!! du er borte fra panfu å jeg er ikke borte fra panfu. kryser fingrene at ikke iloveyou2 kommer på panfu. å supermathias hvis du vil vite hvem som flørter med flofylove så er det iloveyou2.
    sommer ferie uten flofylove!!

    hilsen regine13 å ha en fin sommer chali og supermathias!!!!!!!!!

    SvarSlett
  10. HA EN FIN SOMMERFERIE FLOFYLOVE. OG HA DET FINT.

    HILSEN SUPERMATHIAS OG CHALI

    SvarSlett
  11. supermathias vet du at flofylove kommer heler tilbake på panfu på mandag. for hun vil ikke være borte veldig lenge. å jeg skal møte henne først på panfu på mandag å det klarer jeg for jeg vet når flofylove er på panfu å det er enkelt hun er altid på panfu kloka 14.30.

    hilsen regine13

    SvarSlett

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å KOMMENTERE PÅ BLOGGEN VÅR. VI VIL FJERNE KOMMENTARER SOM INNEHOLDER STYGT SPRÅK.