onsdag 29. juni 2011

GÅ INN PÅ DETTE HER FOR OG KLARE DEN MAGISKE ISDIAMANTEN: http://bliebclub.wordpress.com/de-magische-ijsdiamant/ HUSK OG GJØRE DET PÅ GOOGLE.NO OG HUSK OG TA OVERSETTER SOM STÅR VEDSIDNAV TINGEN DU SØKTE PÅ GOOGLE. DET STÅR OVERSETT SIDE.

5 kommentarer:

  1. hei supermathias!! jeg har en god nyhet til deg egentlig god nyhet til meg å dårlig nyhet til deg. flofylove har gid opp med å klare den magiske is diamanten. så på mandag er det slutt mellom dere to hvis ikke plutselig flofylove om bestemer seg. men flofylove kommer uanset ikke til å ombeste seg. du få vel snakke med flofylove før det er slutt mellom doker to.

    hilsen regine13

    SvarSlett
  2. jeg fikk flofylove til å ombeste seg så hun klarer sikert eventyret nå men hun må gjøre nå resten alene. hvis du ser flofylove til å gråte eller meg så er det bare at katt97 skal slutte i morgen fredag.

    hilsen regine13

    SvarSlett
  3. supermathias flofylove er veldig lei seg for at katt97 har sluttet på panfu så kanskje du bude å trøste henne. hun er på panfu nå.

    hilsen flofy123

    SvarSlett
  4. hei supermathias flofylove kommer til å være veldig litte på panfu når denne dagen lørdag er over så du bude være lamme henne for hun gråter nå for hun savner deg veldig mye. å hvis du skal på panfu ta med deg chali!!

    hilsen regine13

    SvarSlett
  5. vi savner deg veldig mye supermathias håper at vi ser deg på panfu.

    hilsen regine13 flofylove og flofy123

    SvarSlett

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å KOMMENTERE PÅ BLOGGEN VÅR. VI VIL FJERNE KOMMENTARER SOM INNEHOLDER STYGT SPRÅK.